skip to Main Content

Acull un plat arriba amb la seva edició més estiuenca

Acull Un Plat Arriba Amb La Seva Edició Més Estiuenca

Us convidem el proper 2 d’agost a una nova edició d’Acull un plat. Aquesta vegada, farem un còctel estiuenc amb la col·laboració de l’Alberto Pizarro, bartenderde la cocteleria Bobby gin, i una persona refugiada. Així, podrem conèixer una mica més de la gastronomia internacional i les histories que acompanyen les persones refugiades amb les quals convivim.

Acull un plat és un esdeveniment que la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) vam posar en marxa a Catalunya el passat 15 de juny i que té com a objectiu apropar les històries i receptes que han acompanyat les persones refugiades en el seu viatge fins a Catalunya, perquè les receptes no entenen de fronteres.

El projecte és una iniciativa que va néixer a CEAR Madrid (www.acogeunplato.org) i que repliquem des de fa uns mesos. En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de l’empresa Ecolectia, on es farà l’esdeveniment i que posarà a disposició dels bartendersels seus productes i de la cocteleria Bobby gin, que ha posat a disposició del projecte la participació del bartenderAlberto Pizarro.

Lloc: Ecolectia, c/ Bruniquer 9

Data i Hora: 02/08/19, 19.00 hs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top