skip to Main Content

Arriba l’Acull un plat als Mercats de Barcelona

Les receptes no entenen de fronteres. Amb aquest lema vam presentar el projecte Acull un platfa un any i mig. Ara, els showcookings que fem en aquest projecte arriben als Mercats de Barcelona per tal d’apropar la realitat de les persones refugiades i migrades a la ciutadania de la ciutat condal.

La xef encarregada d’aquest primer showcooking als Mercats serà l’Ada Parellada, del Restaurant Semproniana, qui cuinarà un Mafe (guisat africà) amb el Souleymane Diallo, persona que hem acompanyat des de la CCAR en el seu procés d’inclusió i cuiner. L’escenari del showcooking és l’emblemàtic Mercat de La Boqueria i l’activitat s’emmarca en la Setmana Internacional dels Mercats.

La proposta d’Acull un plat uneix un xef local amb una persona refugiada per cuinar junts un plat típic del país d’aquesta última. El resultat és una trobada informal on es conjuguen els elements culinaris i les històries que aporten les dues persones. La gastronomia i els ingredients no entenen de fronteres, són un punt de trobada que ens serveix per compartir.

Us convidem a obrir les portes a aquests plats, que ens serviran per donar a conèixer la història d’una persona refugiada que, com a tantes altres, va haver de fugir per a trobar un lloc segur i refer la seva vida.

#AcullUnPlat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top