skip to Main Content

#AcullUnPlat arriba a Catalunya

#AcullUnPlat Arriba A Catalunya

Les receptes no entenen de fronteres. Amb aquest lema vam presentar el projecte #AcullUnPlat, que vam organitzar per primera vegada a Catalunya el 15 de juny a l’Imagin Café, de la mà de Xavi Codina, xef del restaurant La panxa del bisbe i l’Irma, persona refugiada d’origen veneçolà. En Xavi i l’Irma van crear junts van uns patacones a l’estil mediterrani.

#AcullUnPlat és un esdeveniment que va néixer per iniciativa de CEAR (acogeunplato.org) i que arriba al territori impulsat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

La proposta uneix un xef local amb una persona refugiada per cuinar junts un plat típic del país d’aquesta última. El resultat és una trobada informal on es conjuguen els elements culinaris i les històries  que aporten les dues persones. La gastronomia i els ingredients no entenen de fronteres, són un punt de trobada que ens serveix per compartir.

Et convidem a obrir les portes a aquests plats, que ens serviran per donar a conèixer la història d’una persona refugiada que, com a tantes altres, va haver de fugir per a trobar un lloc segur i refer la seva vida.

This Post Has One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top